PurpleHANDGang
Dobra póki się nie weźmiecie do kupy to ja idę na l2sgh.com ( Gracia Epiloque ), nowy serwr pvp, podobny do l2inca jak ktoś grał. Pierwszy dzień jako PW i już rozjebałem glada w vesperze będąc samemu w s grade lol ;p
Jak macie się zamiar poddać przez jebanego złodzieja to .... no zawiodę się na Was. Nie po to tylu nas tu przyszło, żebyśmy się rozsypali.
Ostatnio edytowany przez Beorn (2010-07-02 09:30:42)
na tutaj zostaje, nigdzie sie nie wybieram,
a Cursed rozumiem że zostałes oskamowany i straciłes dorobek kilku miesięcy, ale wywalając nas wszystkich z phg, potraktowałes każdego z nas jako potencjalnego złodzieja, nie tak wypadało to zalatwić
moze byscie zostawili klan i ch my bysmy sobie grali w te 20 osob zgranych co sie znamy i zostawili itemy skoro nie macie zamiaru tutaj grac niektorzy zostaja i zapierdalali na te itemy i ch z tego co slyszalem to niektorzy juz z itemami allegro odwiedzieli no to dzieki bardzo i bede wiedzial kogo omijac szerokim lukiem...
A co się stało się? Curseda okradli? Całe szczescie że nie miałem passow na jego postac bo by jeszcze mnie podejrzewali... anyway fajnie by bylo jakby CH z klanem zostalo to moze sobie wroce zeby w spokoju koksac tak jak mi sie podoba
moze wroce do gry po wakacjach narazie zostawiam wam postacie na zakena ,zlozcie sobie narazie nowy kjlan zobaczycie ile to jest zapierdalania na darmo.Kazdy tak naprawde ma to w dupie i mam 50 pmow o itemy ze kazdy zaslozyl n/c
Cursed słów mi brak... Skoro podjąłeś się CLowania (wiedziałes jak to wyglada bo to nie pierwszy twoj serw i klan) to teraz po co takie dramaty i "za darmo"? W tak dużym klanie straty można odrobic w króciutkim czasie, wystarczyły by chęci. Po za tym nie doszedles sam do wszystkiego, pomagały Ci pewne osoby, które teraz wywaliłes bez słowa.
Co do itemów... Ja nie prosiłam i nie prosze o itemy (za krotko w klanie jestem zeby wyciagac reke po cos), ale co zlego w tym ze ludzie chcą po takim wywaleniu z klanu dostac chociaz to co z niego zostalo? Lepiej dac komuś cos, niż mialyby sie marnowac czy kurzyc itemki, chyba że rozwiązanie klanu to tylko kamuflaż do jakiegos ciemnego interesu ;p (joke ofc)
Może w realu jestes ok, ale (bez obrazy) CLem okazales sie teraz marnym konczac w ten sposob...
hahaha, tak to jest jak sie dzieli konta. a konto cl'a to juz wogole debilizm dzielic z kimkolwiek. nie wspominam juz o tym, ze problemem nie jest jedynie to, ze ojebali cursedowi postac,ale to ze wielu ludzi pracowalo na to wszystko. osobiscie mam w dupie itemy, co mialem to powrzucalem do cwh.
jedyny plus, to to , zemoze sie w koncu oduczycie jedynie farmic, bo jakbyscie mieli checi grac dla rozrywki i przyjemnosci, to byscie nie plakali o poswiecony czas i stracone itemy.
druga sprawa jest to, ze cursed zachowal sie w chuj nieodpowiedzialnie dajac polowie klanu pasy na postac - ale tak to jest jak nie chce sie nikomu robic postaci, tylko sepia o boxy na bd, a wogole jak nie ma cl to nie ma i chuj, nie ma dawania pasow na postac-trudno i chuj. teraz macie nauczke (w sumie wszyscy mamy).
ciesze sie jedynie z tego, ze: nie handluje itemami z gier na aukcjach, nie mialem pasow na lhl, nie sepilem o itemy, wkurwialo mnie podejscie ludzi do gry i organizacja, a teraz wsio wyszlo... milego
ps. jesli nie znajdzie sie party chcace kontynuowac tu gry, to rozdam itemy ktore terazposiadam (pm w gierce albo info na forum)-na razie
Ostatnio edytowany przez thenat (2010-07-03 04:54:49)
http://allegro.pl/item1109829502_lineag … aring.html
Zakładam, że to aukcja bufika albo achtunga xD
no i huj ja pisalem o itemy ale wydaje mi sie ze zasluzylem jestem 3 miesiace w klanie a jedyne co dostalem to 4xbres i lepsze to niz sprzedawac na allegro bo posaidam bizu a valszke na +0 jakis nightmare shield oczywiscie nic nie odsealowane a wczoraj jakis Aephe mi pisze ze dostal od curseda recke na db i se zlozyl poniewaz chomikowal matsy przez caly ten czas a ja poprostu w cwh nic nie mam bo wszystko zawsze wkladalem do cwh tym bardziej ze ten ziomek nie ogarnia tej gry i jest krotko w klanie czuje sie wydymany bez mydla jak chcecie se piszcie "QQ" etc ale mam wyjebane mam drame i mnie to wkurwia
to nie ja mu dalem receke...a w ogole o chuj wam chpodzi o sprzedawaniu itemow na allegro?i myslicie ze od tak sie zlozy wszytskim bronie bez kitu chcecie dam wam recki key maty i krafccie ,ciekawe skad w oggole sie braly recki ale dla was to jest tak proste zaqret sam sie zrobil sam sie wyexpil caly suport pod fog tez i recki ktore na nim sa trzeb dzielic na klan ja pierdole koncze narazie z gra bo sie przypierdalacie o wszytsko, itemkow nikomu nie dam bo pozniej jeszcze wieksze pretensje beda do mnie ze temu dalem temu nie a ja mam itemow z 10 antharasow ....
Cursed napisał:
to nie ja mu dalem receke...a w ogole o chuj wam chpodzi o sprzedawaniu itemow na allegro?i myslicie ze od tak sie zlozy wszytskim bronie bez kitu chcecie dam wam recki key maty i krafccie ,ciekawe skad w oggole sie braly recki ale dla was to jest tak proste zaqret sam sie zrobil sam sie wyexpil caly suport pod fog tez i recki ktore na nim sa trzeb dzielic na klan ja pierdole koncze narazie z gra bo sie przypierdalacie o wszytsko, itemkow nikomu nie dam bo pozniej jeszcze wieksze pretensje beda do mnie ze temu dalem temu nie a ja mam itemow z 10 antharasow ....
Sory a brzmi to jak ,,spadajcie ide się pobawić do innej piaskownicy,,