PurpleHANDGang
DrOrgazmo napisał:
No dobra tak ogólnie już widzę zarysy tych const party i widzę że w większości to ludzie którzy grupkami podochodzili do klanu i w ogóle a co z takimi że tak powiem "randomami" jak ja którzy samotnie doszli do klanu? Krótko tu jestem i mało kogo znam więc znalezienie/zrobienie takiego const party dla mnie to raczej ciężka rzecz.
Wiesz bardziej chodzi oto ze jak sie logujesz dostajesz odrazu pt ,ja nie musze sprawdzac kazego pt czy macie full buff czy tylko 8 dd i wc na dualu ,chodzi bardziej mi o ludzi ktorzy mi pomoga to opanowac szybko na kazdym epicku i napewno zasloza na epica :-)
"Za rok, może dwa...." - słowami znanej i lubianej polskiej piosenki:P Mnie najbardziej przeraża fakt tej jebanej gracii...co to za pomysł, żeby to wprowadzić pobugowane to jest na wrathcie a oni chca te bugi jeszcze na naszym serwie testowac:/ ogólnie zobaczymy zmiany, teraz quest na HB bedzie prosty, dojdzie vitality system i inne bajery ale mimo wszystko może być niektorym cięzko:P
mi to sie wogóle nie podoba pomysł z wprowadzeniem tej obesranej graci final, bedzie tak jak na elixirze i wrath, niedośc że bugland to jeszcze nic nie działa
EDIT:
i do tego łucznik wcale juz nie jest taki wyjebany na gf xD
Ostatnio edytowany przez vince (2010-06-11 09:03:33)
Załóżcie sobie temat 'GF, a HB' albo 'bieżące rozmowy' bo spamujecie jak najęci.
Mniejsza jaka kronika, GF i tak będzie czy prędzej czy później nie ma co spekulować. Wolałem GF trochę później niż teraz no, ale trudno.
Co do tematu to Ryaan, zrobiłbyś taką listę albo przedytował tą którą zrobiłeś z klasami i pozaznaczał ludzi jakimś kolorem kto ma HB ticket. Zaczęlibyśmy kompletować jakieś kolejne party, jak wstanie serwer to wrócimy do tego na TS i ludzie się dogadają.
Tak dla ścisłości to 'const' pt nie oznacza, że ludzie grający w 9 grają tylko ze sobą i nikt inny nie może z nimi. Jak kogoś będzie brakować to można wziąć kto akurat jest online. Ważne, żeby w krótkim czasie szybko zebrać party, bo jak będzie tyle epików to robią się schody ...
LE: O już sobie założyliście w Offtopie, git. Dopiero teraz doczytałem ; d
Ostatnio edytowany przez thed (2010-06-11 12:14:39)
Tu jest temat do rozmów, proszę tam pisać i nie robić tu offtopu, najlepiej to przenieść te posty tam jak się da http://www.purplehandgang.pun.pl/viewto … d=486#p486