PurpleHANDGang
Vagabond
Witam, miałam pisać w imieniu 4 osób, którymi chcemy dołączyć do Waszego klanu, ale jednak każdy z nas postanowił napisać sam.
1. Ile masz lat?
25
2. Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin oraz kodeks wojownika PHG ?
Tak jest.
3. Profesja,Level, Sprzęt?
Przyszły PR, aktualnie 32
4. Jaki okres czasu juz grasz w L2?
Kilka lat, z dłuższymi przerwami.
5. Ile godzin dziennie grasz ?
Od pon do pt po srednio 3-4 godziny, zazwyczaj od około 17. W weekendy gram dłużej.
6. Jakimi profesjami grałeś?
Glad, ze stopięćdziesiąt razy bd, sh, deska, kociarz, sorc, łuk.
7. W jakich klanach poprzednio grałeś i na jakim serverze ?
Ostatni klan to Hunters na Raidfight gracia final.
8. Czy znasz kogoś z klanu?
Nie.
9. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?
Szukam polskiego, ogarniętego klanu, wydaje mi się, że znalazłam
10. Czym się teraz zajmujesz: chodzę do szkoły (jaki kierunek), studiujesz (jaki kierunek), pracujesz (gdzie)
Pracuję.
11. Skąd jesteś?
Wielkopolska.
12. Nick w grze
Legolas
Vagabond
No dobra, mialo to wszystko wygladac inaczej, teraz plany znow sie zmienily, wiec napisze za wszystkich. Gramy w czwórke, każdy z nas jest łucznikiem, pr, he, i dwoch sr. Chłopacy grają naprawdę długo i ogarniają, ja chodzącą encyklopedią na temat l2 niestety nie jestem i czasem trzeba mi coś jeszcze wytłumaczyć albo przypomniec. Kazdy z nas pracuje, jeden z nas chodzi do pracy na trzy zmiany, wiec rozny u niego jest czas, ktory spedza w grze, ale gra duzo, musicie poki co uwierzyc na slowo Nie bede pisac o wczesniejszych serwerach i klanach, bo jest tego stanowczo za duzo. Szukamy ekipy, by coś razem ugrać, czy to na pve czy pvp, gramy dla funu, bez spin. Niki w grze : Legolas, Rezpantivo, Peczkos, Meander. Pozdr.
Bardzo mi miło ,że przyciągamy coraz wiecej ludzi do klanu , aczkolwiek na ten moment usilujemy
podbic lvl klanu i przyjac pierwsze 30-40 osob.
Aktualnie miedzy czasie odzywają się nasi starzy klanowicze i nie ukrywam to oni maja pierwszenstwo
wstąpienia do klanu. Konkludując ,jeżeli wam naprawde zalezy nie mowie "nie" ale musicie sie uzbroic
w cierpliwosc .
Vagabond
Dzięki bardzo za odpowiedź, wszystko rozumiemy i jasne, że poczekamy. Mam nadzieję, że kiedyś tam się odezwiecie. Do usłyszenia!