PurpleHANDGang
Witam, miałem przyjemność grania z wami przez jakiś czas na Dexie, Gentelman dał mi info odnośnie nowego serwera i ma zamiar grać z wami tak więc jeśli można chętnie się dołączę jako EE, o doświadczeniu w grze raczej nie trzeba pisać
WolfGarre napisał:
2 ludzi idzie ze mna Stachu - DA i Lethalizer - SH
Proszę aby się zarejestrowali wszyscy na forum i zaakcpetowali Kodeks Wojownika Phg
bez tego niestety nie mogę dodać do klanu. Póki co jednakże dopisze ich do listy
D1s napisał:
Ok, po krótkim namyśle: mogę sprostować że będę robić sorc 44lvl(mrówka), sorc high lvl(farma), SE high lvl(main), (może potem destro na zakena
)
Yo ale ludzi znajomych i nieznajomych , jak sobie rozmawiałem z moim sąsiadem Freszuniem to będziemy latać w pt gdzie ja SE z boxem BD i on SPS z boxem EE. Pewno będą większe pt robione więc będzie luzik ;-).
Dłuży mi się do tego 12.09 .
p.s: jakby ts padał, to freszunio postawił mi jakiś czas temu osobny kanał na skadi.pl to zawsze jakaś alternatywa ;-)
D1s napisał:
D1s napisał:
Ok, po krótkim namyśle: mogę sprostować że będę robić sorc 44lvl(mrówka), sorc high lvl(farma), SE high lvl(main), (może potem destro na zakena
)
Yo ale ludzi znajomych i nieznajomych
, jak sobie rozmawiałem z moim sąsiadem Freszuniem to będziemy latać w pt gdzie ja SE z boxem BD i on SPS z boxem EE. Pewno będą większe pt robione więc będzie luzik ;-).
Dłuży mi się do tego 12.09.
p.s: jakby ts padał, to freszunio postawił mi jakiś czas temu osobny kanał na skadi.pl to zawsze jakaś alternatywa ;-)
Zapomniałeś wspomnieć o waszym main damacz dilerze w pt
shino napisał:
D1s napisał:
D1s napisał:
)
Yo ale ludzi znajomych i nieznajomych
, jak sobie rozmawiałem z moim sąsiadem Freszuniem to będziemy latać w pt gdzie ja SE z boxem BD i on SPS z boxem EE. Pewno będą większe pt robione więc będzie luzik ;-).
Dłuży mi się do tego 12.09.
p.s: jakby ts padał, to freszunio postawił mi jakiś czas temu osobny kanał na skadi.pl to zawsze jakaś alternatywa ;-)Zapomniałeś wspomnieć o waszym main damacz dilerze w pt
i wszystko wyjaśnione