PurpleHANDGang
Czesć wiem niby jest napisane ze rekrutacja tylko dla byłych klanowiczy ale co ze mną? chce z wami zagrac =d ogolnie to szukam polskiego klanu lub cp najlepiej tak aby cos mozna bylo pograć na serwie, czekam na jakaś reakcje
Bardzo nam miło ,że nasz klan cieszy się tak dużym zainteresowaniem.
Jednakże miejsca są mocno ograniczone niestety i w momencie gdy klan osiągnie lvl 6 wtedy
będziemy rekrutować dalej . Pisanie podania aktualnie nie ma sensu , w sprawach rekrutacji
proszę pisać do Gentelmana. Pozdrawiam Yatta
Tak jak napisal Yatta w tym momencie rekrutacja obejmuje starych klanowiczy PHG. To na poczatek wiadomo ze im szybciej rozwiniemy klan tym szybciej będzie miejsce dla nowych graczy. Nie ma dramy 4-5 dni nikogo nie zbawi. ;-)
Pozdrawiam
Gentleman napisał:
Tak jak napisal Yatta w tym momencie rekrutacja obejmuje starych klanowiczy PHG. To na poczatek wiadomo ze im szybciej rozwiniemy klan tym szybciej będzie miejsce dla nowych graczy. Nie ma dramy 4-5 dni nikogo nie zbawi. ;-)
Pozdrawiam
Rozumiem, w takim razie mnijcie mnie na uwadze, że ja chce dołączyć, na pewno napisze w grze =]
Clan Member
ja cie kojarze mordrag moze razem gralismy alebo mam schizy :]
MK napisał:
Bierzcie go bo to farmer
MK wie co mówi, mieć mnie w drużynie to dobry układ, ogólnie dostałem propozycje gry w najlepszym cp które bd na serwie- w najlepszym klanie (Storhamar w nim gra jesli wiecie kto to i Arcanum z kolczastych) lecz wymagają abym koxał moją postac z kimś innym, a mi to nie za bardzo odpowiada, i wole grać z wami jesli sie zgodzicie =]
Clan Member
grono to brzydki smierdzacy ork ;]