PurpleHANDGang
Vagabond
1. Ile masz lat?
27
2. Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin oraz kodeks wojownika PHG ?
Tak
3. Profesja,Level, Sprzęt?
Dzis zdecydowala, ponownie wrócic do L2 więc jestem na etapie wybierania profki. Napewno support - i miło by było wiedziec jakiej klasy supportowej w klanie najbardziej brakuje /potrzeba. Myśle nad Bishem
4. Jaki okres czasu juz grasz w L2?
Wracam po 2 latach przerwy , a tak to grałem od C3 do początku GoD ~10 lat.
5. Ile godzin dziennie grasz ?
10++
6. Jakimi profesjami grałeś?
Najwięcej to: OL, TK, BISHEM też był 2 letni epizod
7. W jakich klanach poprzednio grałeś i na jakim serverze ?
Cięzko mi sobie przypomniec wiele czasu spędziłem na off serverach ale klanów to naprawde niepamietam. Wiem że na starym l2existance Might,SoW epizod w SNV , następnie przeszedłem na L2Paradise c4 ale server polecial jak wszyscy wiemy. Później to tułałem się od servera do servera żęby wkoncu na ruoffie a następnie na euoff grac only for fun
8. Czy znasz kogoś z klanu?
Nie
9. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?
Znalazłem was na forum Dexa , a że sam grac nielubie , zwlaszcza supportem to postanowiłem napisac podanie, zawsze to raźniej
10. Czym się teraz zajmujesz: chodzę do szkoły (jaki kierunek), studiujesz (jaki kierunek), pracujesz (gdzie)
Jestem po ciężkim wypadku samochodowym, praktycznie przykuty do łóżka od kilku miesięcy - dlatego też taki online 10h+
11. Skąd jesteś?
Nowy Sącz
12. Nick w grze
Jeszcze nie założyłęm postaci ale jeśli nie będzie zajęty to : Beezy . Ewentualnie gdyby był inny to oczywisice podam w temacie
Vagabond
Wole OL/BISH ale jeśli SWS jest najbardziej poszukiwany to pewnie dalbym rade. Mozna znac levele w tym CP?
Vagabond
Wole OL/BISH ale jeśli SWS jest najbardziej poszukiwany to pewnie dalbym rade. Mozna znac levele w tym CP?
Bishem nie graj bo party nie znajdziesz . Gram bishem praktycznie sam nigdy nie znalazlo sie dla mnie party , wyexpilem siebie sam . Dopiero gdy osiagnalem lvl 76 a co za tym idzie balance life to wtedy dopiero znalazlo sie miejsce . Przykre ale prawdziwe . Na Twoim miejscu zagrałbym tym Swsem . Jezeli Ci ktos pomoze wyexpic to skorzystaj z tego
Vagabond
No więc OK. Padło na SWS. Czyli mam uważać iż zostałem przyjęty yep?
Vagabond
Oki. Jak tylko wroce z od lekarza to loguje sie i pm'uje
Vagabond
Jestem już w grze tylko niemoge pm'owac jak narazie bo za niski lvl