PurpleHANDGang
Tak założę nowy temat żeby nie robić spamu w czyim¶ podaniu:)
Widzę, że parę osób grało na tamtym servie wieki temu;) Grałem tam pod nickiem Kiel, zarówno jak był jeszcze na L2J Sons Of War i potem na L2off DeathIsEternal, więc może kto¶ kojarzy?
Sniffer to pamiętam, że to był jeden z założycieli, może to Ty?
BTW tutaj chciałem zagrać AW, tylko nie grałem nigdy na tej kronice, więc nie wiem czy to do końca dobry pomysł
Ostatnio edytowany przez Bart (2016-08-31 18:19:18)
Sniffer owszem był to jeden z założycieli , ale ten go¶ć już dawno zakończył swoj± karierę a ja po prostu ukradłem ten nick nie przypuszczałem że kto¶ może jeszcze kojarzyć "Sniffera" z eXistence
PS.
Wtedy byłem bardzo młody ledwo mialem tyrka 60+ i grałem w jakim¶ lol klanie, Lecz potem rpzeszedłem do Wolves, VeaVectis, pod nickiem "Trevor" (TH 70+)
Ostatnio edytowany przez Sniffer (2016-08-31 18:27:11)
zaczynalem za czasow l2j exi jakos jak bylo nline ~100, gralem sobie w Might, Immortals , pozniej polazlem do Uranosa bo jakos znalezlismy wspolny jezyk i w SonsOfWar bylo mi najlepiej, szkoda ze juz od kilku dobrych lat niemam z nikim tam kontaktu bo tanprawde mega klan byl , nastepnie DIE ( z tego co pamietam to DIE bylo zrobione z ex-members SOW glownie) ale to juz nie dlugo bo na exi OFF gralem tylko chwile. Nicki jakie mialem
Amba,Ambus,CoS yyy i jeszcze inne gralem OL
BTW: Kto pamieta czasy jak WC dawalo sie dagger , odpalalo soul cry atk speed 1.2k+ i kryty po 1k xD
BTW2: Chodzi mi po glowie nick pewnego SPS - Sabina/Sabinka jakos tak , tylko niepamietam z jakiego klanu czy od nas z SOW czy Immo
Ostatnio edytowany przez Beezy (2016-09-01 06:31:27)
To pograli¶my razem ale nie za długo;) W ogóle nie wiem czy nie mam jeszcze jakiego¶ Twojego domowego nr tel:P końcówka 89 xD
Ja grałem jeszcze chwilę z marasem (ROZPIERDALATOR się nazywał)
Ta WC czy¶cił wszystko co chciał i expił resztę klanu:P