Ogłoszenie

Forum klanu PHG

#1 2015-09-22 11:58:04

Deacon

Interesant

Punktów :   

Podanie

1.  Ile masz lat?
     22
2.  Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin oraz kodeks wojownika PHG ?
     Tak przeczytałem, ta część wierszowana wymiata, serio ^^
3.  Profesja,Level, Sprzęt?
     WC/OL, w sumie zależy od tego co potrzeba w klanie, jednak nie ukrywam, że wolałbym OLa, lvl 25.
4.  Jaki okres czasu juz grasz w L2?
      C4 chyba, nie pamiętam już dokładnie.
5.  Ile godzin dziennie grasz ?
      Zależy od tego czy widzę się z dziewczyną, ile się widzę, czy mam uczelnie itp, średnio te 4h dziennie, wiadomo, raz siedze cały dzień, raz 2 godziny, kwestia tego czy muszę coś ogarnąć na studia itp. Na pewno nie przedkładam l2 ponad życie osobiste i jeżeli ktoś ode mnie tego wymaga to będzie rozczarowany
6.  Jakimi profesjami grałeś?
      Chyba wszystkimi możliwymi jednak bardzo lubie SK/Paladyna/Wc/Ol i klasy summonerskie.
7.  W jakich klanach poprzednio grałeś i na jakim serverze ?
      Asterios (suicide), Abyss (umrella)
8.  Czy znasz kogoś z klanu?
     Nie wykluczone, gram od dawna na różnych serverach, niestety w tym momencie nie wiem kogo macie w klanie
9.   Dlaczego chcesz do nas dołączyć?
    Szukam ludzi którzy grają dla przyjemności, nie dla wyścigów, niestety większość graczy zapomniała, że l2 to zabawa a nie praca (chore systemy cp, wymagany online 7h dziennie itp), dla mnie l2 zawsze służyło jako rozrywka i tak już pozostanie, lubie gre na luzie, zbieranie przez 3miesiace matsów na set DC itp, nie mam ciśnienia na epiki, lubie posiedzieć na tsie, poklepać moby w toi razem z klanem czy spuścić wpierdol ruskim na giant's cave, ot całe moje podejście do tej gry
10. Czym się teraz zajmujesz: chodzę do szkoły (jaki kierunek), studiujesz (jaki kierunek), pracujesz (gdzie)
      Studiuje, ba jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej o rozwoju badań jądrowych i ich wpływie na bezpieczeństwo kraju
11. Skąd jesteś?
     Pruszków koło Warszawy
12. Nick w grze
Deacon

#2 2015-09-22 12:35:22

Gentleman

Rada Klanu

Punktów :   

Re: Podanie

Hej jestem na tak zdecydowanie. Tylko musze Cie zmartwic nie mamy nukerow w klanie wiec OL nie jest dobrym wyborem.

+

#3 2015-09-22 13:37:27

Yattaman

Rada Klanu

Punktów :   

Nie no gość mi się podoba , takich właśnie osób poszukujemy do klanu . Ludzi ,którzy nie gonią

za lvlem tylko sobie spokojnie grają :-) .

Co do wyboru orka , sądze ,że powinien zagrać tym czym lubi . OL też jest całkiem wporządku ,

mass root i te sprawy do pt wojow Super sprawa . Jestem na     +

#4 2015-09-22 15:19:02

Yattaman

Rada Klanu

Punktów :   

Przyjęty

Stopka forum

RSS