PurpleHANDGang
1. Ile masz lat?
22
2. Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin oraz kodeks wojownika PHG ?
Tak przeczytałem, ta część wierszowana wymiata, serio ^^
3. Profesja,Level, Sprzęt?
WC/OL, w sumie zależy od tego co potrzeba w klanie, jednak nie ukrywam, że wolałbym OLa, lvl 25.
4. Jaki okres czasu juz grasz w L2?
C4 chyba, nie pamiętam już dokładnie.
5. Ile godzin dziennie grasz ?
Zależy od tego czy widzę się z dziewczyną, ile się widzę, czy mam uczelnie itp, średnio te 4h dziennie, wiadomo, raz siedze cały dzień, raz 2 godziny, kwestia tego czy muszę coś ogarnąć na studia itp. Na pewno nie przedkładam l2 ponad życie osobiste i jeżeli ktoś ode mnie tego wymaga to będzie rozczarowany
6. Jakimi profesjami grałeś?
Chyba wszystkimi możliwymi jednak bardzo lubie SK/Paladyna/Wc/Ol i klasy summonerskie.
7. W jakich klanach poprzednio grałeś i na jakim serverze ?
Asterios (suicide), Abyss (umrella)
8. Czy znasz kogoś z klanu?
Nie wykluczone, gram od dawna na różnych serverach, niestety w tym momencie nie wiem kogo macie w klanie
9. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?
Szukam ludzi którzy grają dla przyjemności, nie dla wyścigów, niestety większość graczy zapomniała, że l2 to zabawa a nie praca (chore systemy cp, wymagany online 7h dziennie itp), dla mnie l2 zawsze służyło jako rozrywka i tak już pozostanie, lubie gre na luzie, zbieranie przez 3miesiace matsów na set DC itp, nie mam ciśnienia na epiki, lubie posiedzieć na tsie, poklepać moby w toi razem z klanem czy spuścić wpierdol ruskim na giant's cave, ot całe moje podejście do tej gry
10. Czym się teraz zajmujesz: chodzę do szkoły (jaki kierunek), studiujesz (jaki kierunek), pracujesz (gdzie)
Studiuje, ba jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej o rozwoju badań jądrowych i ich wpływie na bezpieczeństwo kraju
11. Skąd jesteś?
Pruszków koło Warszawy
12. Nick w grze
Deacon
Nie no gość mi się podoba , takich właśnie osób poszukujemy do klanu . Ludzi ,którzy nie gonią
za lvlem tylko sobie spokojnie grają :-) .
Co do wyboru orka , sądze ,że powinien zagrać tym czym lubi . OL też jest całkiem wporządku ,
mass root i te sprawy do pt wojow Super sprawa . Jestem na +